otohaber_logo
Haberler
Yeni Range Türkiye'de
Lüks arazi araçlarının en köklü ve sembol modellerinden Range Rover, baştan aşağı yenilenen dördüncü nesliyle Türkiye’de satışa sunuldu.
Yeni Range Türkiye'de
Land Rover'ın lüks arazi aracı markası Range Rover'ın aynı adı taşıyan modeli, iki motor ve üç donanım seçeneğiyle satışta. Araçta sunulan motorlardan 3.0 lt'lik dizel 258 HP gücündeyken, bu HSE, Vogue ve Autobiography donanımları bulunuyor. Araçta yapan 5.0 lt'lik aşırı beslemeli motor 510 HP gücünde. Dizel Range Rover'ın başlangıç fiyatı 460.791 TL olarak belirlenirken, en ucuz benzinli Range'in fiyatı 597.204 TL'den başlıyor. Selefiyle karşılaştırıldığında versiyonuna göre 420 kg hafifleyen yeni Range Rover'ın ortalama yakıt tüketimi de yüzde 22'ye varan oranda düşmüş. Her iki motor seçeneğinde de üretilen güç 8 kademeli yeni otomatik şanzıman üzerinden 4 tekerleğe birden aktarılıyor. Tasarımında karakteristik hatlarını koruyarak daha dinamik ve modern bir hale gelen yeni Range Rover'ın iç mekanında da markanın Evoque ile başlattığı gençleşme hamlesinin izlerini yansıtan bir yapı dikkat çekiyor. Lüks SUV sınıfının en iddialı üyeleri arasında yer alan Range Rover'ın yeni nesli bir de marka için bir ilk anlamına geliyor. Yeni Range Rover'da 2013 yılından itibaren bir de dizel hibrit versiyon sunulacak.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.