otohaber_logo
Haberler
Karşınızda Büyük Connect
Yeni neslinde Türkiye’den İspanya’ya taşınan Ford Transit Connect’in 7 kişilik uzatılmış versiyonu gün yüzüne çıkarken, ortaya çıkan sonuç MPV’leri üzebilir.
Karşınızda Büyük Connect
Türkiye'de üretilip Kuzey Amerika'ya ihraç edilen ilk araç olan birinci nesil Ford Transit Connect'le vedalaşmamıza artık az zaman kaldı. Ford'un başarılı hafif ticarisi, ikinci neslinde İspanya'da üretilecekken, aracın Türkiye'deki boşluğunu ilk kez üretilecek olan daha küçük Transit Courier dolduracak. Transit Courier'le ilgili bilgiler henüz tam anlamıyla açıklığa kavuşmamış olsa da, İspanya'ya taşınan ikinci Avrupalı Connect'in aydınlatma grubunda turuncu bölgelere yer verilmeyecek. nesil Connect'ten yeni bilgiler ortaya çıkıyor. Mesela 7 kişilik versiyon… Amerika pazarına yönelik detaylarla karşımıza çıkan Transit Connect Wagon'un bizi ilgilendiren yönlerinden biriyse, ilk kez açıklanan kabin detayları. Ford'un kompakt MPV'si C-Max'ten alınan kokpit, şu anda bu sınıftaki otomobiller arasında en moderni. Daha önce Amsterdam'daki özel bir Ford organizasyonunda tanıtılan Tourneo Connect'e göre uzatılan dingil mesafesiyle üçüncü sıra koltuklara da yer açan Transit Connect Wagon'un ikinci koltuk sırası 60:40 oranında katlanabilirken, son sıradaki iki koltuk birbirinden bağımsız hareket edebiliyor. Amerika pazarına yönelik olarak tanıtılan Transit Connect Wagon'da doğal olarak bu bölgeye yönelik kombinasyonlara yer verilecek. Her ikisi de 6 kademeli otomatik şanzımanla kombine edilen 1.6 lt'lik ve 2.5 lt'lik benzinli motorlar bu anlayışın bir sonucu. Avrupa pazarındaysa 1.0 lt'lik benzinli ve 1.6 lt'lik dizel üniteler ön plana çıkacaklar. 7 kişilik Transit Connect'in Avrupa'da isminin önüne Grand takısını alması beklenirken, araçta güncel Focus platformunun kullanılacak olması sürüş özelliklerinin de sınıfı için dinamik olacağı beklentisini yaratıyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.