otohaber_logo
Haberler
Makyajlı Renault Fluence'ın Fiyatları İlk Kez otohaber'de!
Renault’nun dünya prömiyerini İstanbul Otomobil Fuarı’nda gerçekleştirdiği modellerden makyajlı Fluence’ın fiyatları belli olurken, Megane’ın 2013 yenilikleri de şekillendi.
Makyajlı Renault Fluence'ın Fiyatları İlk Kez otohaber'de!
Kompakt sedan sınıfının Türkiye'deki en önemli üyelerinden Renault Fluence, İstanbul Otomobil Fuarı'nda makyajlanarak markanın yeni tasarım çizgisine adapte edilmişti. Yeni yılla birlikte satışa sunulacağı açıklanan makyajlı Fluence'ın satış fiyatları açıklandı. Buna göre güncel halinde altı farklı donanım paketiyle
ve 36.950 TL'den başlayan fiyatlarla satılan Fluence'ta makyajla birlikte donanım seçenekleri üçe inerken, başlangıç fiyatı da 39.900 TL olarak belirlenmiş. Fiyat artışındaki en büyük sebep, filo müşterilerinin talep ettiği baz versiyon Business'ın makyajlı Fluence'ta sunulmuyor olması. Bununla birlikte makyajdan önce 4 kademeli otomatik şanzımanın tercih edilebildiği 110 HP gücündeki 1.6 lt'lik benzinli ünitenin artık bu demode şanzıman yerine sürekli değişken oranlı CVT otomatik şanzımanla tercih edilebiliyor olması da 2013 yılı yenilikleri arasında yer alıyor. Megane HB de Fluence gibi 2013 yeniliklerinden nasibini alırken, bu araçta da donanım paketleri üçe indirilip CVT şanzıman seçenekler arasına eklenmiş.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.