otohaber_logo
Haberler
Kıyamete Yerli Çözüm
Ülkemizin coğrafi yapısı ve iklim koşullarının neden olduğu olumsuzlukları bertaraf edebilmek için Turkar 4x4 isimli Arazi Aracı tasarlandı.
Kıyamete Yerli Çözüm
Ülkemizin zor coğrafi şartları düşünülerek tasarlanan Turkar 4x4 arazi aracının üretimine başlandı. Hisarlı Grup'un tasarladığı araç kullanış amacına özel üst yapı seçeneği, iş veya günlük kullanım esnekliğine sahip hızlı ve alçak sürat modları, tam kontrolü amaçlayan ara şanzıman ve arka diferansiyel kilit sistemi ile yüzde 70 tırmanma kabiliyeti olan konsept bir araç. İstenildiğinde 6 ya da 12 ileri vites ve kompakt boyutları ile kolaylık sağlıyor. Araç, direkt enjeksiyonlu, 2.300 cc, 4x4, 116 beygir gücünde motora sahip. Motordan tahrikli elektrik, hidrolik ve basınçlı hava giriş çıkışları var ve isteğe bağlı 50-60 km/s geri ilerleme hızına ulaşabiliyor. Vagon çekici modellerde ise vagon fren sistemi için özel hava düzeneği bulunuyor. Araç, mekanik süspansiyonlu ve ayarlanabilir koltuklar, çevreci Euro4 motora sahip.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.