otohaber_logo
Haberler
Ponton Style
Mercedes-Benz'in E Serisi'nin sedan ve station versiyonlarında imza attığı makyaj, serinin coupe ve cabrio versiyonlarına da sıçrarken, ortaya çıkan sonuçlarla artık normaller ve sportifler birbirinden daha iyi ayrılıyor.
Ponton Style
Önce normaller, sonra özeller! Bu kural E Serisi'nde de işliyor. Almanlar üst orta sınıf temsilcilerinde makyajda önceliği sedan ve station karoserlere verdikten sonra şimdi de karşımızda daha sportif versiyonlar var. Makyajdan önce sedan ve station versiyonlarla aynı yüze sahip olan E Serisi Coupe ve Cabrio, artık sıradan kardeşlerinden daha net ayrılan, daha özgün bir yüz taşıyor. Daha önce iki çift köşeli fardan oluşan aydınlatma grubu makyajla birlikte artık tek parça haline gelmiş. Farların içindeki LED'ler de sedan ve station kardeşlerden farklıyken, araçların hem ön ızgaraları hem de ön tamponları da kendilerine has bir hale gelmiş. E Serisi'nin sedan ve station versiyonlarını 2013 yılı için tazelerken, araçların ilk tanıtıldıkları dönemde simgelerinden biri olan, Mercedes-Benz Ponton'dan miras gelen kıvrımlı arka çamurlukları normal hale getiren Mercedes-Benz, coupe ve cabrio versiyonlardaysa çekici kıvrımları korumuş. Arka bölümde stoplarda değişiklik yapılırken yeni tampon tasarımı da daha sportif bir görünümü beraberinde getirmiş. iç mekanda yapılan değişilikler haklı premium beklentisini karşılamaya yönelik olarak özetlenebilirken, yeni göstergeler, elden geçirilen ön konsol ve yeni malzemeler hep bu anlayışın bir sonucu. Tüm versiyonlarda artık standar hale gelen adaptif süspansiyon sisteminde ekstra sportif seçeneği de sunulurken, E Serisi Sedan'da tanıtılan yeni güvenlik donanımları ile 2.0 lt ve 3.0 lt'lik yeni benzinli turbo motorlar da Coupe ve Cabrio' da da devreye girecekler. Detroit Otomobil Fuarı'yla birlikte sahne alacak olan makyajlı E Serisi'nin en dinamik karoser döneminde çıkacaklar.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.