otohaber_logo
Haberler
Arab Job!
Dünyadaki petrolün büyük bir kısmına sahip olan Arabistan yarımadasından gelen bir haber, Arapların sahip oldukları petrolü artık kendi otomobilleri için kullanacağını gösteriyor.
Arab Job!
Ortadoğu'nun belki de en özel ülkelerinden biri olan Lübnan, şimdi de Arap Yarımadası'nın ilk süperspor otomobilinin memleketi unvanına kavuşuyor. Beyrut merkezli W Motors'un hayata geçirdiği Lykan projesinde söz konusu olan şey 750 HP'lik bir canavar. Katar Otomobil Fuarı'nda sahne alan W Motors Lykan'ın yılın son çeyreğinde müşterilere teslim edilmesi bekleniyor. Geçmişi yaklaşık 6 yıl geriye giden projede Ruf, Studiotorino ve Magna Steyr gibi önemli isimler de katkıda bulunurken, abartılı tasarımıyla sıra dışı bir otomobil olduğunu belli eden Lykan'dan sadece 7 adet üretilmesi planlanıyor. Vergiler hariç 3.4 Milyon Dolarlık bir fiyat etiketi taşıyan W Motors Lykan'da, bu fiyata aynı zamanda 200.000 Dolar değerinde Cyrus Klepsys kol saati de dahil. Audi ve Lamborghini gibi markaların süpersporcularından izler sunan gösterişli karoserde karbonfibere yer verilmiş. Orta-arka yerleşimli çift turbo beslemeli 6 silindirli boxer motoru 750 HP güç üreten W Motors Lykan, 0-100 km/s hızlanmasını 2.8 saniyede tamamlayıp, 395 km/s maksimum hıza ulaşıyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.