otohaber_logo
Haberler
Makyajla Gelen Crossover
Cenevre Otomobil Fuarı’nda ikinci makyajını sergileyecek olan Renault’nun kompakt MPV’si Scenic, makyajla birlikte bir de Scenic XMOD adında crossover versiyonuna kavuştu.
Makyajla Gelen Crossover

Yapılan makyaj kendini yeni Clio, Captur ve makyajlı Fluence gibi son dönem Renault modellerini hatırlatan ön ızgarada belli ederken, kokpitte de Renault'nun yeni bilgi-eğlence sistemi R-Link'e yer verilmiş. Aslında makyajın Scenic ailesi açısından en büyük getirisi yepyeni bir versiyon olan XMOD. Sadece 5 kişilik Scenic'te sunulan XMOD, ikinci nesil Scenic'teki Quest versiyonuna benzetilebilir. Karoserinde SUV'leri hatırlatan değişiklikler yapılan Scenic XMOD'da iddialı görünüme karşın sadece önden çekiş mevcut. Bununla birlikte Renault'nun Grip Xtend adını verdiği sürüş programları sayesinde hafif arazi şartlarına göre çekiş kontrol sistemini özel ayarlara getirmek mümkün.


Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.