otohaber_logo
Haberler
Yeni Corolla Da Sızdı
Vaktinden önce ortaya çıkan yeni modeller kuşkusuz markaların en büyük kabuslarından biri, ve yeni Toyota Corolla da bu kategoriye giren modellerden biri oldu.
Yeni Corolla Da Sızdı
Dünya'nın en çok satılan otomobili yeni nesliyle bu yılın ikinci yarısında karşımıza olacak. Son neslinde Türkiye'ye ithal edilen bir model olan Toyota Corolla, yeni neslinde yeniden yerli üretime geçecek. Adapazarı'nda üretilecek olan yeni Corolla'nın ilk ipuçlarını geçtiğimiz ay Furia konseptiyle veren Toyota, bu kez daha açık oynayarak aracın seri üretim halini istemeden de olsa karşımıza çıkardı. Çamurluklara doğru uzayan büyük farların ön ızgarayla bütünleşmesiyle olduğundan daha geniş bir otomobil algısı vermesi amaçlanan yeni Corolla'da ön tamponda hatchback kardeşi Auris'ten izler görmek mümkün. Furia konseptinde gördüğümüz arka kapıda yükselen omuz çizgisi seri üretime de taşınırken, arka tamponda da konseptteki yapıya rastlanıyor. Güncel nesille karşılaştırıldığında arka camın çok daha eğimli hale geldiği dikkat çekerken, iki parçalı stoplar da tıpkı farlar gibi genişlik algısını öne çıkartacak şekilde tasarlanmış. Güncel Corolla'nın 1.33 lt, 1.4 lt ve 1.6 lt'lik motorlarının güncellenmiş hallerinin kullanılacağı yeni Corolla'nın iç mekanına ise yeni Auris'ten tanıdığımız kokpit hakim olacak.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.