otohaber_logo
Haberler
Station Octavia Hazır
Skoda’nın kısa bir süre önce tanıttığı üçüncü nesil Octavia, Cenevre Otomobil Fuarı’nda station versiyonu Combi ile tanıtılıyor.
Station Octavia Hazır
Skoda'nın Avrupa pazarındaki en önemli modeli olan station karoserli Octavia Combi, yeni neslinde hem daha iddialı bir tasarım hem de geliştirilmiş iç mekan hacmiyle dikkat çekiyor. Selefine göre 9 cm uzun ve 5 cm geniş olan yeni Octavia Combi'nin dingil mesafesindeki artış ise 11 cm. Boyutlardaki artış arka koltuklarda 7 cm fazla diz mesafesi anlamına gelirken, bir station otomobilin tercihindeki en önemli nedenlerden biri olan bagaj hacmi ise, sınıfı için rekor anlamına gelen 610 litre ile 1700 litre arasında değişiyor. Çift bagaj zemini, sabitleme halkaları ve filesi gibi özellikler aracın kullanışlılığını arttıran detaylar olarak dikkat çekiyor. Kolay koltuk katlama sistemi ve katlanabilen ön yolcu koltuğu sırtlığı aracın diğer yenilikleri arasında yer alıyor. 5 kapılı Octavia'dan tanıdığımız stoplar Octavia Combi'de de karşımıza çıkarken, D sütunundaki kıvrım ve daha eğimli hale gelen bagaj kapağı yeni neslin zarif tasarımının anahtarları arasında yer alıyor. Güçleri 86 HP ile 180 HP arasında değişen 4 benzinli ve 4 dizel motorla haziran yollara çıkacak olan Octavia Combi'de 4 tekerlekten çekiş sistemi seçeneği de sunulacak.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.