otohaber_logo
Haberler
Artık Sadece Flying Spur
Lüks sedanların zirve modelleri arasında yer alan Bentley Continental Flying Spur, Cenevre Otomobil Fuarı’nda sahnelenecek olan makyajlı nesliyle birlikte artık sadece Flying Spur adını kullanıyor.
Artık Sadece Flying Spur
Continental ailesinin coupe ve cabrio modellerini son iki yılda makyajlayan Bentley sırayı şimdi de sedan versiyona getirdi. Ancak şimdiye kadar Continental Flying Spur adıyla bildiğimiz model artık sadece Flying Spur adını aldı. Makyajdan çok aslında yenileme de diyebileceğimiz değişiklikerden nasibini alan ön bölümde, iki çift yuvarlak far kullanımı sürerken, eskiden içte büyük dışta daha küçük olan farlar bu kez tam tersine dönmüş. Ön ızgara ve tamponla birlikte çamurluklar da değişirken, arka kapı da yeniden şekillenmiş. Daha eğimli hale gelen C sütunu ve arka cam, 5.29 metrelik dev sedanın mümkün olduğunca dinamik görünmesini sağlarken, alçalan bagaj kapağı ve yatay hale gelen stoplar da arka tasarımın çok daha farklı algılanmasına yardımcı oluyor. Boyutları değişmeyen Flying Spur buna karşın 50 kg hafiflerken, aracın süspansiyon sistemi değişerek daha yumuşak ayarlanmış. Temel tasarımı korunan kokpitte, markanın yeni nesil multimedya sistemi ve kumanda elemanlarına yer verilmiş. Konforu arttırmak adına yeni deri döşemeler ve özel gürültü yalıtımlı camlar Flying Spur'un lüks kabinindeki yenilikler arasında yer alırken, müşterilere yeni ahşap ve deri kaplama alternatifleri de sunuluyor. 625 HP gücündeki çift turbo beslemeli W12 motorla donatılan 2.5 tonluk Flying Spur, 0-100 km/s hızlanmasını 4.6 saniyede tamamlarken, aracın nefesi ancak 322 km/s'de kesiliyor. 4 tekerlekten çekiş sistemi ve 8 kademeli otomatik şanzımanın görev yaptığı Flying Spur, 14.7 lt/100 km ortalama tüketim değerine sahip.
Kabindeki deri ve ahşap kokusunu fotoğraftan bile almak mümkün! Arka bölümde iki ya da üç kişilik koltuk seçeneği sunuluyor. Arkadaki yolcular makyajla birlikte gelen multimedya sistemi yeni.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.