otohaber_logo
Haberler
3008 Çin'de Yenilendi
Peugeot’nun ilk crossover denemesi olan 3008, bizden çok uzaklarda, Çin’de yenilenirken aracın Avrupa’ya geliş zamanıysa ya Cenevre, ya da Frankfurt…
3008 Çin'de Yenilendi
Cenevre Otomobil Fuarı'nın kapılarını açmasına sayılı günler kalmışken, gözler de doğal olarak Avrupalı markaların İsviçre'de sergileyecekleri yeniliklere çevrildi. İsviçre'nin komşularından Fransa'dan Peugeot fuarda küçük crossover modeli 2008'i ilk kez sahneye çıkartırken, markanın ilk crossover denemesi olan 3008'in de makyajı merak edilmeye başladı. 208, 508 ve 2008 derken marka yüzünde köklü değişiklikler yapan Fransız markanın mevcut modelleri içinde dünü yansıtan bir yüz taşıyan modellerden biri olan 3008 için makyaj çanları bir süredir çalıyor. Peugeot'nun Çin'deki ortaklığı Dongfeng tarafından üretilen Çinli 3008, markanın yeni felsefesini yansıtan yüzü ve detaylarındaki değişikliklerle dikkat çekiyor. Değişen ön bölüm artık daha güçlü ve modern görünürken, yan aynaların altındaki sinyaller de aynaların üstüne alınmış. A ve C sütunlarındaki değişiklikler de dikkatli gözlerden kaçmazken, arka bölümde stopların desenleri değişmiş.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.