otohaber_logo
Haberler
C3'e Cenevre Makyajı
Citroen’in küçük sınıf temsilcisi C3, birkaç ay önce Güney Amerika pazarına yönelik yapılan makyajdan sonra, Cenevre Otomobil Fuarı’nda Avrupa makyajıyla karşımıza çıkıyor.
C3'e Cenevre Makyajı
Küçük sınıfın özgün tasarımlı üyelerinden Citroen C3, makyajlı yüzüyle Cenevre'de sahneye çıkıyor. Yeni ön ızgaraya marka logosu entegre edilirken, tampon da yenilenmiş. Farların altına eklenen LED gündüz farları ön bölümün ışıltısını tamamlarken, arka bölümde de stopların deseni değiştirilmiş. Aracın dış görünümünde Ink Mavisi renk seçeneği bir diğer değişiklikken, iç mekanda yeni kaplama ve döşeme seçenekleri eklenmiş. Motor kaputunun altında yeni nesil 3 silindirli 1.0 lt ve 1.2 lt'lik benzinli üniteler de kullanılmaya başlanırken, mevcut 1.6 lt'lik benzinli ile 1.4 lt ve 1.6 lt'lik dizeller de mesailerine devam ediyorlar.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.