otohaber_logo
Haberler
Teknolojik SUV
Ford, Barselona’da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi’nde yeni kompakt SUV’u Ecosport’un Avrupa versiyonunda araç içi ses sistemlerini de içeren SYNC teknolojisini tanıttı.
Teknolojik SUV
Küçük SUV pazarı dünya genelinde hızla gelişirken Ford, bu sınıfa Ecosport ile yeni bir üye ekledi. Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtılan Ecosport'ta sportif ve modern çizgiler, ızgara tasarımı, kısa motor kaputu ve açılı farlar görünümü güçlendiriyor. Yeni Ecosport'ta 90 HP gücünde 1.5 lt'lik dizel, 125 HP'lik 1.0 lt EcoBoost ve 110 HP'lik 1.5 lt benzinli motor seçenekleri yer alıyor. Ayrıca bu araçta ESP (Elektronik Stabilite Programı), yokuş kalkış desteğini içeren teknoloji paketi de bulunuyor. Ayrıca aracın koltuğundan sesli olarak kontrol edilebilen akıllı telefon uygulamaları da bulunuyor. AppLink ile akıllı telefon uygulamasının en büyük özelliği olan SYNC sayesinde acil durumlarda da GPS üzerinden alınan verilerle kaza sonrası gerekli operatörlerle iletişim kurulmasını sağlıyor. Bu bilgilerde GPS ünitesinin işlem basamakları aracın bilgi ekranından takip edilebiliniyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.