otohaber_logo
Haberler
Yeni Toledo Türkiye'de
Seat’ın nesillerle birlikte sınıf ve karakter değiştiren otomobili Toledo, Türkiye’de üç motor seçeneğiyle birlikte satışa sunuldu.
Yeni Toledo Türkiye'de
Kompakt bir liftback olarak doğup, ikinci neslinde sedan, üçüncüsünde ise MPV karakteri kazanan Seat Toledo, küçük ve kompakt sınıf arasında kalan yeni neslinde yine arka camla birlikte açılan bagaj kapağına kavuştu. Skoda Rapid ile ikiz bir model olan Seat Toledo, üç motor seçeneğiyle Türkiye yollarına çıktı. Tamamı turbo beslemeli olan motor seçeneklerinden benzinlileri 1.2 lt 105 HP ve 1.4 lt 122 HP TSI üniteler oluştururken, sunulan tek dizel motor 105 HP gücündeki 1.6 lt'lik TDI. Başlangıç fiyatı 37.500 TL olan yeni Toledo'da 1.4 lt'lik ünite sadece DSG otomatik şanzımanla birlikte gelirken, diğer motor seçenekleriyse sadece manuel şanzımanla kombine edilebiliyor. Baz donanım olan Referance'ta ön ve yan havayastıkları, ABS, elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar, manuel klima, elektrikli ön camlar, 15 inçlik çelik jantlar ve yol bilgisayarı standart olarak sunulurken, üst donanım paketi Style, ek olarak perde havayastıkları, ESP, yokuş kalkış desteği, lastik basınç sensörü, otomatik klima, elektrikli arka camlar, hız sabitleme sistemi, 16 inçlik alüminyum alaşımlı jantlar, viraj aydınlatması, arka park sensörü, karartılmış arka camlar gibi özellikler standart olarak sunuluyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.