otohaber_logo
Haberler
Ateşli Ibiza Türkiye'de
Seat’ı küçük sınıfta temsil eden Ibiza’nın 3 kapılı versiyonu Ibiza SC’de sunulan 180 HP gücündeki Cupra, makyajlı yüzüyle yeniden ithal edilmeye başlandı.
Ateşli Ibiza Türkiye'de
Ateşli küçükler arasında tasarımıyla dikkat çeken modellerin başında gelen Seat Ibiza Cupra, kısa bir aranın ardından makyajlı haliyle yeniden Türkiye'de. Markanın yeni tasarım felsefesine adapte edilen daha agresif bir yüze kavuşan makyajlı Ibiza Cupra, 180 HP gücündeki 1.4 lt'lik çift aşırı beslemeli benzinli motoruyla 0 100 km/s hızlanmasını 6.9 saniyede tamamlayıp 228 km/s maksimum hıza ulaşıyor. 7 kademeli otomatik şanzımanla kombine edilen Ibiza Cupra'nın ortalama yakıt tüketimiyse 5.9 lt/100 km. Oldukça zengin olan Cupra standart donanımında dönüşe duyarlı çift xenon farlar, spor süspansiyon, otomatik klima, arka park sensörü, elektronik diferansiyel kilidi, lastik basınç uyarı sistemi, yokuş kalkış desteği, spor koltuklar ve hız sabitleyici gibi özellikler yer alıyor. 45.900 TL'lik başlangıç fiyatı taşıyan Ibiza Cupra'da, alarm, panoramik cam tavan, metalik boya, kış paketi, navigasyon ön hazırlığı, yarış tipi frenler ve bluetooth sistemiyse opsiyonel olarak sunuluyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.