otohaber_logo
Haberler
En Çevrecisi Fiat
İtalyan otomobil üreticisi Fiat, otomotiv verileri konusunda dünyanın en önemli hizmet sağlayıcısı konumundaki JATO Dynamics tarafından gerçekleştirilen araştırma sonuçlarına göre 2012 yılının en çevreci otomobil markası oldu.
En Çevrecisi Fiat
Fiat, 2012 yılında ulaştığı 119.8 g/km'lik ortalama CO2 emisyon değeriyle üst üste 6'ncı kez Avrupa'nın en çevreci otomobil üreticisi olma başarısını gösterdi. Bu başarısını sürdürülebilirlik konusundaki taahhütlerinin bir sonucu olarak gören Fiat, son 6 yılda pazara sunduğu araçların ortalama CO2 emisyon değerini 137.3 g/km'den 119.8 g/km'ye indirerek yüzde 13 oranında azaltmayı başardı. Fiat ayrıca, 2015 yılında Avrupa Birliği'nin hedefleri doğrultusunda uygulamaya geçecek olan 130 g/km hedefini şimdiden yakalama hatta daha da altına inebilme başarısıyla da dikkat çekiyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.