otohaber_logo
Haberler
Hyundai'den Geleceğin Spor Otomobili
Koreli üreticinin Seul’de tanıtacağı yeni coupe konsepti, markanın gelecekteki tasarım dilini ve Genesis’i sergileyecek.
Hyundai'den Geleceğin Spor Otomobili
Hyundai, yeni coupe konsepti olan HND-9'u 2013 Seul Otomobil Fuarı'nda tanıtacak. Bu yeni 2 kapılı coupe konsept, Hyundai'nin yakın gelecekte üreteceği yeni modellerinde sunacağı tasarım çizgisinin demosu olma özelliğine sahip. Özellikle uzun motor kaputu ve dingil mesafesiyle iddialı bir tasarıma sahip olan HND-9- 'un farlardan bagaj kapağına kadar uzanan omuz çizgisi daha kaslı görünmesini sağlıyor. Yukarı doğru açılan kelebek sitilli kapıları, far ve stop tasarımları, çift çıkışlı egzozu, gümüş kaplamalı gövdesinde bulunan Hyundai'nin klasik altıgen ızgarası da tasarımını tamamlıyor. Hyundai'nin Kore'de Namyang'da bulunan Ar-Ge merkezinde geliştirilen bu konseptte 370 HP gücünde 3.3 lt'lik turbo beslemeli GDI motor ve 8 kademeli otomatik şanzıman bulunuyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.