otohaber_logo
Haberler
Aristokrat ve Vahşiler
Lüks olduğu kadar performans modelleriyle de dikkat çeken Jaguar’ın New York’ta tanıttığı iki canavardan biri patronları, diğeriyse performans düşkünü koleksiyonerleri hedefliyor.
Aristokrat ve Vahşiler
Performans modellerinde R logosunu kullanmasının 25'inci yılını kutlayan Jaguar, XKR-S GT ile bu kutlamayı sadece 30 adet üretilecek bir koleksiyon modeliyle taçlandırıyor. 550 HP gücündeki 5.0 lt'lik aşırı beslemeli V8'in görev yaptığı XKR-S GT'nin karoserinde görsel ve aerodinamik değişiklikler de yapılırken, aracın süspansiyon sistemi de daha sıkı bir hale getirilmiş. Markanın ilk karbon-seramik frenlerinin kullanıldığı araç olan XKR-S GT'nin yanında markanın amiral gemisi XJ'in R versiyonu da New York'ta tanıtıldı. Karoserindeki farklılıklarla ailenin patronu olduğunu belli eden 550 HP'lik lüks performans sedanı, 0-100 km/s hızlanmasını 4.6 saniyede tamamlarken, maksimum hız 280 km/s'de sınırlandırılmış.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.