otohaber_logo
Haberler
Yeni Caddy
Amerika’nın lüks markalarından Cadillac, New York’ta sergilediği üçüncü nesil CTS ile üst orta sınıfta işleri daha ciddiye aldığını belli ederken, araçta hafif üretim ön planda tutulmuş.
Yeni Caddy
Köşeleri en çok seven markaların başında gelen Cadillac, yeni CTS'de de bu akımı sürdürüyor. Dikey ve yatay çizgilerin yoğun olarak kullanıldığı lüks sedan, selefinin ana hatlarına sadık kalsa da, genel yapının daha modern bir hale geldiği de gözden kaçmıyor. 127 mm uzayarak 4966 mm'ye ulaşan yeni CTS'de ilk kez alüminyum kapılar ve alüminyum süspansiyon sistemi kullanılıyor. Güçleri 272 HP ile 420 HP arasında değişen üç benzinli motorla yollara çıkacak olan yeni CTS'de Cadillac için bir ilk olan 20 yöne ayarlanabilir ön koltuklara yer verilmiş. 10 havayastığı ve otomatik frenleme sistemi gibi güvenlik donanımlarının sunulduğu CTS'nin 2014 başında Avrupa'ya da gelmesi bekleniyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.