otohaber_logo
Haberler
Büyük Skoda Makyajlandı
Boyutlarına tezat fiyatıyla orta sınıfın en mantıklı seçenekleri arasında yer alan Skoda Superb, makyajlı yüzüyle bundan sonraki hayatına hazır.
Büyük Skoda Makyajlandı

Skoda'nın özellikle geniş kabiniyle üst orta sınıfa bile kafan orta sınıfı Superb, Şanghay'da makyajlı yüzünü gösterirken, tutumluluk için teknik değişiklikler de yapılmış. 2008'den beri yollarda olan büyük Skoda, makyajla birlikte Çek markanın yeni tasarım dilini konuşan yeni bir yüze kavuşurken, daha sert hale gelen bakışlar aracın yüz ifadesini daha güçlü ve dinamik hale getirmiş. Arka bölümde tampondaki değişikliğin yanında stopların da yapısı yenilenirken, eklenen LED'ler karanlıkta ortaya çıkan desen de değişmiş. Çift fonksiyonlu bagaj kapağıyla sedan ve hatchback karakterlerini tek bedende sunan Superb'in fonksiyonlar arası geçişi biraz karmaşık bulunan bagajında daha pratik bir açma fonksiyonu tercih edilmiş. Kabinde yeni renk ve döşeme seçeneklerinin yanında yeni bir direksiyon simidi de kullanılırken, motor kaputunun altında artık 1.4 lt'lik TSI ünitede Start-Stop Sistemi ve Fren Enerjisinin Geri Kazanımı özellikleri eklenmiş. Bazı motor seçeneklerinde şanzıman seçenekleri yenilenirken, Çin'de tanıtılacak olan makyajlı Skoda, yaz döneminde satışa sunulacak.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.