otohaber_logo
Haberler
Forza Horizon 1000 Club ile Eğlenceye Devam
Turn 10 Studios ve Playground Games, Forza Horizon için 1000 Club eklenti paketinin 16 Nisan tarihinden itibaren Xbox LIVE üzerinden ücretsiz olarak indirilebileceğini duyurdu.
Forza Horizon 1000 Club ile Eğlenceye Devam
Forza Horizon Festivalinin "1000 Club" eklentisi herkese açık ve tüm otomobiller için yepyeni mücadeleler içeriyor. Bazı yarışlar, hız kamerası önünden en süratli geçiş gibi kriterlerle hız odaklıyken, bazıları ise yakın geçiş, objelere çarpma, drift ya da yoğun trafikte yüksek süratle otomobil kullanımı gibi aksiyonlarla, sürüş tekniklerini ön plana çıkarıyor. Ayrıca Colorado'nun geniş yarış dünyasında yeni lokasyon bazlı mücadeleler de yeni eklenti paketiyle birlikte geliyor. Böylece yarış tutkunları, golf pisti ve maden yatağı gibi yepyeni mekânları keşfedebilecekler.
1000 Club eklenti paketi sahipleri, tüm bu özelliklerin yanında aşağıdaki iki ücretsiz bonus otomobile de sahip olacaklar.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.