otohaber_logo
Haberler
Yine, Yeniden Makyaj
İlk kez 2006’da Türkiye yollarına çıkan ve 2012’de makyajlanan Captiva, ikinci kez revize edilerek Türkiye’de satışa sunuldu.
Yine, Yeniden Makyaj
Captiva'da, LED'li stoplar, yeni tasarıma sahip krom çift egzoz çıkışı ve yenilenen tamponlarıyla makyaj tazelenirken anahtarsız kapı açma/kilitleme ve motor çalıştırma sistemi öne çıkan özellikleri arasında bulunuyor. Ayrıca gösterge paneli, lastiklerde hava basıncı kontrolü ve çift yönlü elektronik iklim kontrollü klima sistemi de standart özellikleri arasında yer alıyor. 7 koltuk özelliği de bulunan Captiva'da 2.0 lt 163 HP gücündeki turbo dizel motor ve 6 kademeli otomatik şanzıman görev yapmaya devam ederken önden çekişli olan bu modelde Elektronik Stabilite Kontrol Programı (ESC), Çekiş Kontrolü Sistemi (TCS), Fren Destek Sistemi (BAS) ve Yokuşta Kalkış Destek sistemleri de yer alırken başlangıç fiyatı ise 91.215 TL.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.