otohaber_logo
Haberler
Civic Sedan'a Amerikan Makyajı
Kompakt sedan sınıfının yerli üretim oyuncularından Honda Civic, kısa bir süre önce yenilenen yeni neslinin ilk makyajını geçirirken, araç makyajlı haliyle şimdilik Avrupa pazarında yollarda olacak.
Civic Sedan'a Amerikan Makyajı

Ülkemizde üretilen en uzun soluklu modellerden biri olan Honda Civic Sedan'ın son nesli yaklaşık 2 yıl önce Türkiye'ye merhaba demişken, aracın makyajlı versiyonu bazı Avrupa ülkelerinde tanıtıldı. Makyajla birlikte değişen ön bölümde büyütülüp belirginleştirilen ön ızgarayla birlikte yeniden şekillenen ön tampon dikkat çekerken, farlarda da küçük değişiklikler yapılmış. Makyajın etkisinin en çok görüldüğü yer olan arkadaysa basitliğiyle eleştirilen stoplar iki parçalı hale getirilip bagaj kapağına doğru uzatılmış. Elden geçirilen arka tamponun ortasına sis farı eklenirken, difüzör görünümlü orta bölüm de daha sportif bir görünüm yaratmış. İç mekanda bir önceki nesilde de çok modern görünen kokpit makyajla birlikte yeni havalandırma kumandalarına kavuşmuş. Makyajlı Civic Sedan'ın Türkiye'deki geleceğiyle ilgili olarak Honda Türkiye'yle iletişime geçtiğimizde aracın ülkemizdeki muhtemel en yakın satış tarihinin 2014 olduğunu öğrendik.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.