otohaber_logo
Haberler
Verso'ya ÖTV Darbeli Otomatik
Toyota’nın kısa bir süre önce makyajlı nesliyle Türkiye’de satışa sunduğu kompakt MPV’si Verso, otomatik şanzıman isteyenler için 1.8 lt’lik versiyonuyla da bayilerdeki yerini alırken, yüksek ÖTV’nin de etkisiyle satış fiyatı sınıf sınırlarını zorluyor.
Verso'ya ÖTV Darbeli Otomatik

Türkiye'de üretilen tek MPV olan Toyota Verso, eksikliği uzun zamandır yaşanan otomatik şanzımana makyajla birlikte kavuştu. Mevcut 1.6 lt'lik motora alternatif olan 1.8 lt'lik ünite sadece Multidrive S adı verilen sürekli değişken oranlı otomatik şanzımanla kombine edilirken, 147 HP güç üreten atmosferik benzinli ünitenin ortalama yakıt tüketimiyse 6.8 lt/100 km. Elegant ve Premium olmak üzere iki donanım paketiyle satışa sunulan Verso 1.8 Multi Drive S'in başlangıç fiyatı 86.400 TL olarak belirlenirken, bu eş donanımlı 1.6 lt'lik versiyondan 27.500 TL fazla. Sadece 7 koltuklu olarak satışa sunulan otomatik Verso'da Elegant donanımında ABS, ESP, 7 havayastığı, elektrikli camlar, deri direksiyon simidi ve vites topuzu, hız sabitleyici, çift bölgeli otomatik klima, Toyota Touch Multimedya Sistemi, Bluetooth bağlantısı, 16 inçlik alaşım jantlar ve geri görüş kamerası gibi özellikler standart olarak sunulurken, üst donanım paketi Premium'da, 17 inçlik alaşım jantlar, xenon farlar, cam tavan, anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, deri-kumaş kombinasyonlu koltuklar, ısıtmalı ön koltuklar ve karartılmış arka camlar standart olarak sunuluyor.


Türkiye Adapazarı'ndaki fabrikada üretilen Verso,makyaj sonrasında "Kızgın Yüz" bakış ifadesine kavuşmuştu. 1.8 motorun görünümünde farklılık yok.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.