otohaber_logo
Haberler
Koleos'a Captur Ayarı
Renault’yu kompakt SUV sınıfında temsil eden Koleos, 2011’deki ilk makyajdan sonra yeniden tazelenirken, yapılan değişikliklerle bir alt sınıftaki Captur’a öykünülmüş.
Koleos'a Captur Ayarı

Herkesin bir şekilde köşe tutmaya çalıştığı kompakt SUV sınıfında, Kore orijinli Koleos ile mücadele eden Renault, hem daha rakiplerle daha iyi mücadele etmek hem de güncel marka kimliğine uyum adına Koleos'u ikinci kez makyajladı. Makyajla birlikte yenilenen ön ızgara ve tamponlar kompakt SUV'u bir alt sınıftaki Captur'a benzetirken, arka tasarım korunmuş. Karosere eklenen krom dekorlar, yeni jantlar ve yeni kahverengi seçeneği makyajın karoserdeki etkileri olurken, iç mekanda da yeni renk seçeneği dikkat çekiyor. R-Link adındaki bilgi-eğlence sistemini neredeyse tüm güncel modellerinden kullanan Renault, bu sistemi makyajlı Koleos'a da adapte ederken, ilk kez kullanılan kör nokta uyarı sistemi kuşkusuz makyajın getirdiği en önemli yenilik. Küçük görsel ve teknik iyileştirmelerin dışında araçta görev yapan 2.0 lt'lik iki dizel ve 2.5 lt'lik tek benzinli motorda değişiklik yapılmamış.


Biraz uyumsuz görünen arka tasarım ikinci makyajda da kayda değer bir değişikliğe uğramamış.


Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.