otohaber_logo
Haberler
Makyajlı Kangoo Geldi
Hafif ticari araç sınıfının köklü modellerinden Renault Kangoo, ikinci neslin makyajlı versiyonuyla pazardaki yerini alırken, yeni nesil motor ve artan güvenlik donanımları dikkat çekiyor.
Makyajlı Kangoo Geldi

Türkiye otomobil pazarında önemli bir yer tutan hafif ticariler arasındaki önemli isimlerden biri makyajlı nesliyle satışa sunuldu. Renault'nun ikinci nesliyle 2007'de satışa sunulan hafif ticarisi Kangoo, 2013 yılında makyajlı haliyle Türkiye'ye merhaba dedi. Yapılan değişiklikler kendini özellikle ön bölümde belli ederken, Kangoo'nun yeni yüzü Renault'nun yeni nesil modelleriyle uyumlu bir hal almış. 5 kişilik camlı versiyonlarında normal ve uzun olmak üzere dingil mesafesi seçeneği sunan makyajlı Kangoo'nun panel van versiyonuysa sadece uzun dingil mesafesiyle ithal ediliyor. Tüm versiyonlarda 90 HP gücündeki yeni nesil 1.5 lt'lik dizel motor görev yapıyor. Daha çok binek kullanıma yönelik olarak geliştirilen Multix versiyonunda üç donanım seçeneği sunan makyajlı Kangoo'da makyajın getirdiği en önemli yenilikler versiyonuna göre opsiynel veya standart olarak sunulan yokuş kalkış desteği, ESP ve internet bağlantılı R Link bilgi-eğlence sistemi sayılabilir. Makyajlı Kangoo'nun başlangıç fiyatı 37.600 TL olarak belirlenmiş.

Yazı:Eray Özgür



Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.