otohaber_logo
Haberler
4 İçin M Takviyesi
BMW’nin yeni orta sınıf sporcusu 4 Serisi için tanıtılan M Performance parçalarıyla coupeyi hem görsel hem de performans açısından daha sportif hale getirmek mümkün.
4 İçin M Takviyesi

Orta sınıfta 3 Serisi'nin coupe ve cabrio versiyonlarını emekliye ayırıp sahneyi 4 Serisi'ne bırakan BMW, serinin tanıtılan ilk üyesi olan 4 Coupe için M Performance takviyelerini gün ışığına çıkarttı. M Performance imzalı parçalardan görselliği etkileyenler siyah ön ızgara, karbon ön tampon altı spoyler, karbon arka spoyler ve karbon yan ayna kapakları, 20 inçlik özel tasarımlı alaşım jantlar, difüzör ve ön çamurluktan geriye doğru uzanan siyah şerit olarak sayılabilir. İç mekandaki M Performance dokunuşları arasında yarış tipi direksiyon, karbon-fiber dekorlar de deri-alcantara kaplamalar yer alıyor. Görsellik kadar sürüş özellikleri ve performansına yönelik değişiklikler de kapsayan M Performance eklentileriyle 420d'de 16 HP güç ve 40 Nm tork, 430d'de 27 HP güç ve 40 Nm tork ve 435i'deyse 34 HP güç ve 50 Nm tork artışı sağlanıyor. 428i ve 435i modelleri için özel bir egzoz sistemi seçeneği de sunulurken, bu egzozla birlikte hem daha sportif bir ses vaat ediliyor hem de daha sportif bir görünüm elde ediliyor.



Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.