otohaber_logo
Haberler
Karşınızda Büyük Civic
Kompakt sınıfta fütüristik tasarımıyla dikkat çeken üyesi Honda Civic HB’nin bagaj hacmini yetersiz bulanlar için artık yeni bir seçenek olarak station versiyon Civic Tourer da var.
Karşınızda Büyük Civic

Avrupa pazarında kompakt sınıfta başarılı olmanın temel şartları arasında iyi bir küçük hacimli dizel motor ve station versiyon sunmak geliyor. Honda bu ikiliyi uzun yıllar görmezden gelse de, yeni Civic neslinde önce 1.6 lt'lik dizelle ilk adımı attıktan sonra şimdi de station versiyon Civic Tourer'ı tanıtıyor. Frankfurt Otomobil Fuarı'nda sahne alacak olan kompakt station tıpkı hatchback kardeşi gibi aykırı bir tasarıma sahip. Kaslı arka çamurluklar, eğimli tavan ve bagajı kaplayan aydınlatma grubuyla kompakt sınıfın en dikkat çekici station manzaralarından birini sunan Civic Tourer'ın bagaj kapağının altında 624 ile 1668 litre arasında değişen çok iddialı bir hacim var. Bagaj hacminde Hatchback kardeşini sırasıyla 147 ve 290 litre geride bırakan Civic Tourer'da adaptif süspansiyonlu bir arka aks seçeneği de var. İngiltere'de bantlardan inecek olan Honda Civic Tourer'da ilk etapta 1.6 lt dizel ve 1.8 lt benzinli motor seçenekleri sunulacakken, 2.2 lt'lik dizelin de önümüzdeki yıl alternatifler arasına eklenmesi bekleniyor.




624 litrelik büyük bagaj ve adaptif arka aks dikkat çekici.



Civic Tourer'ın kokpit tasarımı, hatchback kardeşiyle aynı.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.