otohaber_logo
Haberler
Yeti'ye Sert Makyaj
Skoda’nın özgün yüzüyle dikkat çeken kompakt SUV’u Yeti, Frankfurt Otomobil Fuarı’nda makyajlı nesliyle tanıtılacakken, makyajın en önemli etkisi daha sıradan ancak genel beğeniye daha çok hitap eden bir ön tasarım olmuş.
Yeti'ye Sert Makyaj

Kompakt SUV sınıfında düşük hacimli motor seçenekleriyle Türkiye pazarında da ilgi gören Skoda Yeti, ömrünün ikinci baharı için makyajla tazelendi. Makyajla birlikte artık versiyonuna göre biri şehirli bir de araziye yönelik iki farklı yüz taşıyacak olan Yeti'de makyajdan önce kullanılan yuvarlak ek farlar ortadan kalkarken artık LED gündüz farları ve çift xenon far opsiyonu da mevcut. Arka bölümde bagaj kapağında ve tamponlarda da kozmetik yenilikler dikkat çekerken, yenilenen stoplarda opsiyonel olarak LED teknolojisi de sunuluyor. İç mekanda yeni renk ve kaplamalara yer verilirken, direksiyon simidi de markanın güncel modellerine adapte edilmiş. Güçleri 105 ile 170 HP arasında değişen üçü benzinli dördü dizel toplam yedi motorla satışa sunulacak olan makyajlı Yeti'de donanım konusunda da önemli güncellemeler yapılmış.




Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.