otohaber_logo
Haberler
TT'ye Özel Versiyon
Audi’nin kompakt sporcusu TT, birinci neslinden bu yana geride bıraktığı 500.000 adetlik üretimi TTS Competition versiyonlarıyla kutlarken, görsel özgünlüklerin yanında üretim sayısı da özel.
TT'ye Özel Versiyon

Özellikle birinci nesliyle tasarım anlamında otomobil tarihinin kült modelleri arasında yer alan Audi TT, başarılı geçmişini özel bir versiyonla kutluyor. Önümüzdeki yıl yeni nesliyle tanıtılması beklenen kompakt sporcu, emeklilik öncesinde bir anlamda ikramiye diyebileceğimiz Competition versiyonları sadece TTS Coupe ve TTS Roadster'da sunuluyor. 272 HP gücündeki 2.0 lt'lik benzinli motor TTS Competition'ı Coupe karoserle 5.3, Roadster'daysa 5.5 saniyede 0'dan 100 km/s'ye ulaştırıyor. Bu hızlanma değerleri S tronic şanzımanla birlikte elde edilirken, 6 ileri manuel şanzımanda her iki araç da 0.2 saniye yavaşlıyor. Sadece versiyonlara özel sarı ve gri renklerde üretilen özel versiyonlar için Almanya'da normal TTS'lere göre 1.900 Euro fark talep ediliyor. Sabit arka spoyler ve özel tasarımlı 19 inçlik hafif alaşımlı jantlar özel versiyonları simgelerken, iç mekanda da özel detaylarla farklılık yaratılıyor.



Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.