otohaber_logo
Haberler
Frankfurt'ta İki Yeni Kia
Kia’yı küçük crossover sınıfında temsil eden Soul, ikinci nesliyle önce Amerika pazarında tanıtıldıktan sonra Frankfurt’a da Avrupa versiyonuyla da geliyor.
Frankfurt'ta İki Yeni Kia
İlk neslin kübik tasarımına sadık kalan ikinci nesilde detay değişimi yapılmış gibi görünse de, altyapı güncel cee'd nesliyle aynı. Bu sayede daha olgun sürüş özellikleri sunması amaçlanan küçük crossover'ın ikinci neslinde 1.6 lt'lik benzinli ve dizel motorlar görev yapacak. 2014 başında Avrupa'da satışa sunulacak olan ikinci nesil Soul'un yanında markanın sportif tasarımlı orta sınıfı Optima da Frankfurt'ta makyajlı haliyle tanıtılacak. Makyajın etkilerini yenilenen tamponlarda ve yeni tip LED gündüz farlarında görmek mümkünken, konfor ve güvenlik donanımları da güncellenmiş. Bununla birlikte makyajlı Optima'da 1.7 lt'lik dizel motorda start-stop sistemi de elden geçirilmiş.




Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.