otohaber_logo
Haberler
Duster'a Kardeş Geldi
Dacia’nın imajının ve satışlarının artmasında önemli bir rolü olan kompakt SUV Duster, Hindistan’da karşımıza Nissan logosu altında çıkıyor.
Duster'a Kardeş Geldi

Japon markanın tipik ön ızgarasını taşıyan ve Terrano adını alan kompakt SUV, Dacia Duster'a göre daha değerli görünmesiyle dikkat çekerken, arka tasarımda da büyük ve iki parçalı stoplar Duster'a göre farklılıklardan bir diğeri. Frankfurt Otomobil Fuarı'nda sergilenecek olan makyajlı Dacia Duster'ın da bir ön sunumu diyebileceğimiz Terranno'da 1.6 lt benzinli ve 1.5 lt dizel motor seçenekleri sunulacak. Ekim ayında ilk etapta Hindistan ve çevresindeki pazarlarda satışa sunulacak olan aracın Avrupa macerasıysa henüz kesinleşmiş değil. Zira Qashqai ve Juke gibi modeller yüzünden üçüncü bir Nissan logolu kompakt SUV'un Avrupa vizesi alması pek de kolay değil.




Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.