otohaber_logo
Haberler
Beklenen Versiyon
Hyundai’nin kompakt SUV temsilcisi ix35, makyajlı nesliyle Türkiye’de de satışa sunulurken, makyajdaki küçük görsel değişikliklerin yanında yeni otomatik şanzıman seçeneği çok önemli bir artı.
Beklenen Versiyon

Koreli markanın yeni tasarım felsefesinin ilk örnekleri arasında yer alan ix35, üretiminin dördüncü yılında makyajlı nesliyle Türkiye'ye geldi. Makyajla birlikte LED'li gündüz farları ve stoplarla birlikte yeni jant seçeneklerine kavuşan ix35'in iç mekanında da yeni malzemeler kullanılmış. Artan krom dekorlar, aydınlatmalı bardaklık ve yeni bilgi ekranının kullanıldığı ix35'te artık i30'dan da tanıdığımız üç farklı sertlik kademesinin sunulduğu Flex Steer direksiyon sistemi ve güncellenmiş ESP de görev yapıyor. Makyaj öncesinde sadece 2.0 lt'lik dizel motorda sunulan otomatik şanzıman artık 1.6 lt'lik benzinli motorla da tercih edilebiliyor. Baz versiyonu 59.200 TL'den satışa sunulan ix35'te otomatik şanzıman için 3.000 TL fark ödemek gerekiyor.




İç mekanda aydınlatmalı bardaklık ve krom çıtalar yeni dokunuşları oluşturuyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.