otohaber_logo
Haberler
Duster'a Makyaj
Renault Grubu’nun hem Dacia hem de Renault logosuyla satılan kompakt SUV’u Duster, 2013’ün ilk yarısında grubun dünya çapında en çok satılan otomobili olurken, başarının devamı için araç küçük bir makyaj geçirdi.
Duster'a Makyaj

SUV hareketinin halka yayılmasında öncü modellerden biri olan Dacia Duster, üretiminin dördüncü yılında makyajlanarak yeni nesli gelene kadar pazardaki konumunu korumayı hedefliyor. Yapılan makyajda büyük değişiklikler yerine kırışıklıkların gizlenmesi hedeflenirken yeni ön ızgara ve dörde ayrılmış gibi duran farlarda 2012 Sao Paulo Otomobil Fuarı'nda sergilenen Renault DCross konseptinden izler sunuluyor. Arka bölümdeki değişiklikleri mevcut Duster sahipleri bir fark etmekte zorlanabilirler. Deseni değişen stoplar, krom egzoz ucu ve yeni plakalık gibi detaylara rağmen arka bölüm neredeyse el değmemiş gibi görünüyor. Frankfurt Otomobil Fuarı'nda tanıtılacak olan aracın iç mekanında daha kapsamlı değişikliklerin yapılması beklenirken, motorlarda da yeni nesil TCe ünitelerin devreye girmesi olması.



Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.