otohaber_logo
Haberler
Aile Yüzü
Kompakt sınıfın iddialı modellerinden Renault Megane, üçüncü neslinde ikinci kez makyajlanırken, yapılan değişiklikler kompakt Fransız’ın yüzünde yoğunlaşıyor.
Aile Yüzü

Frankfurt Otomobil Fuarı'nın yenilikleri bitmek bilmiyor. Renault Megane makyajı da bunlardan biri. Markanın yeni tasarım felsefesinin uzağında bir ön tasarıma sahip olan kompakt Renault, yapılan makyajla birlikte aileden biri olduğunu belli eden bir yüze kavuşmuş. Farlar makyajsız Megane ve makyajlı Fluence kırması, eliptik bir forma kavuşurken, ön ızgarada büyüyen marka logosu da fark yaratıyor. Megane'ın tüm versiyonlarını kapsayan makyajda arka tasarımda bir değişiklik yapılmamış. Aynı şekilde ikinci makyaj teknik anlamda da yeniliklere yer verilmezken, iç mekandaysa renk seçenekleri güncellenmiş. Renault'nun makyajlı Megane dışındaki bir diğer son dakika yeniliğiyse premium izler sunacak olan yeni bir konsept.



Değişimin temelini oluşturan ön tasarımda LED'lerin etkisi görülüyor.


Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.