otohaber_logo
Haberler
Hem Dizel Hem de Otomatik
Skoda’nın şubat ayında yollara çıkan Rapid modeline DSG şanzıman ve dizel motor eklenerek 52.400 TL’den başlayan fiyatıyla Türkiye’de satışa sunuldu.
Hem Dizel Hem de Otomatik

Dizel motora ve otomatik şanzımana sahip otomobiller, sundukları konfor ve ekonomi sayesinde günümüzün en çok tercih edilen kombinasyonlarının başında yer alıyorlar. Bu aileye katılan Rapid 1.6 TDI DSG'de 90 HP gücünde dizel motor görev yaparken 230 Nm tork üretiyor. Bu yeni model, 0-100 km/s hızlanmasını 12.2 saniyede tamamlarken maksimum hızı ise 184 km/s ve ortalama yakıt tüketimi de 4.5 lt/100 km. Rapid 1.6 TDI DSG'de Ambition ve Elegance olarak iki farklı donanım paketi bulunuyor. Ambition donanımlı Rapid 1.6 TDI DSG'de ön sürücü ve yolcu havastıklarıyla yan havayastıkları, ESP, yokuş kalkış destek sistemi, lastik basınç kontrol sistemi, manuel klima, çok fonksiyonlu deri direksiyon simidi, elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar önemli standartlar arasında bulunuyor. Elegance donanım paketinde Ambition'a ek olarak otomatik klima, hız sabitleyici, alaşımlı jantları bulunurken bu aracın fiyatı ise 55.900 TL.


Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.