otohaber_logo
Haberler
Sınıf Atladı
Zengin donanım paketleri, düşük yakıt tüketimi ve tasarımıyla kompakt crossover sınıfının iddialı modellerinden biri olması beklenen SX4 S-Cross, 51.600 TL’den başlayan fiyatıyla satışa sunuldu.
Sınıf Atladı

Suzuki'nin 'Yaşam Tarzı' sloganıyla tanıttığı yeni SX4 S-Cross modeli, dinamik çizgilere sahip modern tasarımı, teknolojisi, düşük yakıt tüketimi ve diğer özellikleriyle sınıfının en iddialı modelleri arasında yer almayı hedefliyor. Bu yeni modelde 1.6 lt'lik dizel ve CVT şanzımanlı olarak da satın alabileceğiniz 1.6 lt'lik benzinli motor seçenekleri bulunuyor. Tamamı 120 HP gücünde olan motor seçeneklerinde 4x4 opsiyonu da sunuluyor. 4x4 Allgrip ismli yeni nesil 4 tekerlekten çekiş sisteminde orta konsolda yer alan bir düğmeyle değişken yol koşullarına göre 4 farklı sürüş modundan birini seçilebiliyor. Bu sürüş modları arasında bulunan Auto modunda SX4 S-Cross, 4x2 aktarmalı olarak hareket ediyor. Auto moduna ek olarak, daha fazla performans hissetmek için Sport modu, karlı yollarda Snow modu ve çamurlu yollarda Lock modu tercih edilebiliyor. SX4 S-Cross'da bulunan ve sınıfının en büyüğü olma özelliğine sahip çift kademeli açılabilir panoramik cam tavan 56 cm'ye kadar açılabiliyor Ayarlanabilir arka koltuk sırtlıkları, deri koltuklar, koltuk ısıtıcıları, 7 havayastığı, ESP, yokuş kalkış desteği, lastik basınç sensörü gibi konfor ve güvenlik donanımları versiyonuna göre standart veya opsiyonel olarak sunuluyor. 26 Eylül'den itibaren bayilerdeki yerini alan SX4 S-Cross 51.600 TL'den başlarken dizel motorlu versiyonun 63.000 TL civarından başlaması bekleniyor.




GL, GL+ ve GLX donanım seviyeleri olan SX4 S-Cross'un, rakipleri Nissan Qashqai, Kia Sportage, Hyundai ix35 ve Subaru XV'den daha az yakıt tükettiği iddia ediliyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.