otohaber_logo
Haberler
Toledo İçin Dizel Otomatik
Seat’ın Skoda Rapid’le ikiz olan modeli Toledo tıpkı ikizi gibi artık 1.6 lt 90 HP’lik dizelle birlikte çift debriyajlı otomatik şanzıman kombinasyonu sunmaya başladı.
Toledo İçin Dizel Otomatik

Türkiye pazarında önemli bir yer tutan küçük sınıf dizel otomobiller arasında buna ek olarak dizel motorla birlikte otomatik şanzıman sunanlar sınıflarında ayrıcalıklı bir konumdalar. Seat Leon da bu artık bu ayrıcalığı sunanlar arasına girdi. 54.500 TL'lik başlangıç fiyatıyla satışa sunulan Seat Leon 1.6 TDI DSG'de 90 HP'lik dizel 7 kademeli çift debriyajlı otomatik şanzımanla kombine edilmiş. Sadece en üst donanım seviyesi olan Style ile birlikte sunulan bu versiyonda ABS, ESP, yokuş kalkış desteği, sürücü, yolcu, yan ve perde havayastıkları, 16 inçlik alaşım jantlar, lastik basınç sensörü, arka park sensörü, karartılmış arka camlar, otomatik klima, elektrikli camlar ve yan aynalar, yol bilgisayarı ve hız sabitleme sistemi standart olarak sunuluyor.



Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.