otohaber_logo
Haberler
Makyajlı Korando Türkiye'de
Koreli SUV uzmanının en kompakt modeli Korando, makyajlanmasının ardından, adına eklenen C harfiyle, 76.750 TL’den başlayan fiyatlardan satılmaya başlandı.
Makyajlı Korando Türkiye'de

Türkiye distribütörlüğünü Şahsuvaroğlu Dış Ticaret'in yaptığı SsangYong'un, Frankfurt Otomobil Fuarı'nda dünya lansmanını gerçekleştirdiği makyajlı Korando modelinin satış fiyatları açıklandı. Adının arkasına C harfi eklenerek "Korando C" olarak anılmaya başlanan makyajlı versiyonun fiyatı 76.750 TL'den başlarken, bu versiyonda 4x2 aktarma ve 6 ileri manuel şanzımana görev veriliyor. Aynı aracı 6 kademeli otomatik şanzımanla satın almak istediğinizde istenilen rakam 82.250 TL'ye yükseliyor. 4 tekerlekten çekişli ve otomatik şanzımanlı Korando C ise 87.950 TL. 2.0 lt 175 HP'lik motoru aynen korunan Korando'nun tasarımında dramatik değişimlerden ziyade tazelenme yolu tercih edilmiş. Koyu zeminli farlar, LED'ler ile desteklenirken, krom öz ızgara ve tampon da değişimden nasibini almış. Plastik seviyesinin iyileştirildiği iddia edilen iç mekanda, kırmızı renkli deri döşeme seçeneği de sunulmaya başlanırken, mat ahşap kaplamalar da alınabiliyor. Korando C'nin dikkat çekici donanım özellikleri arasında, soğutmalı sürücü koltuğu, lastik basınç kontrolü, 18 inçlik hafif alaşım jantlar ve akıllı anahtar bulunuyor.



Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.