otohaber_logo
Haberler
Yeni Bravo Bu Mu?
Çin’deki Guangzhou Otomobil Fuarı’nın önemli yenilikleri arasında yer alan Fiat Ottimo, markanın yeni kompakt hatchback modeli olarak dikkat çekerken, müstakbel bir Bravo halefi de olabilir.
Yeni Bravo Bu Mu?

Fiat Bravo'nun saatleri artık sayılı. Sınıfındaki en önemli modellerin birer birer yenilenmesine karşın hala 2007'de yollara çıkan nesliyle yollarda olan kompakt İtalyan'ın yeni nesli için geri sayım sürerken Çin'de tanıtılan Ottimo yeni Bravo'nun bir habercisi olabilir.

Fiat'ın Dodge Dart'tan türettiği sedan karoserli Viaggio modelinin hatchback versiyonu olan Ottimo'nun farları ve motor kaputu sedan kardeşiyle aynı olsa da, ön ızgara, ön tampon ve sis farlarının çevresindeki LED'li gündüz farlarıyla fark yaratılmış. C sütununa kadar Viaggio ile neredeyse aynı görünen Ottimo'nun bagaj kapağındaki çıkıntı bir hatchback için alışılmışın dışında. 1.4 lt 120 ve 150 HP'lik iki benzinli motorun görev yaptığı Ottimo'da Alfa Romeo Giulietta platformuna yer verilmiş. Aralık ayında Çin'de satışa sunulacak olan Ottimo'nun Avrupa geleceği belli olmasa da, geliştirme maliyetleri dikkate alındığında aracın yeşil ışık alması zor görünmüyor.



Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.