otohaber_logo
Haberler
Elantra'ya Makyaj
Hyundai’nin küresel anlamda en önemli modeli olan Elantra, 2014 yılı için makyajlanan nesliyle Amerika’da yüzünü gösterirken, benzer değişiklikler diğer ülke pazarları için de bekleniyor.
Elantra'ya Makyaj

Kompakt sedan sınıfında Türkiye'de en uzun garanti süresini sunan modellerden biri olan Hyundai Elantra, en çok satıldığı pazarların başında gelen Amerika'da cilalı haliyle tanıtıldı. Araçtaki görsel değişikliklerin temelinde yenilenen ön tampon ve LED gündüz aydınlatmasının eklendiği far grubu yer alırken, arka tasarımda da yine stoplarda donanım seviyesine göre LED'ler kullanılmaya başlanmış.

Omuz çizgisine eklenen krom şerit ve yeni tasarımlı alaşım jantlarla tamamlanan değişiklikler iç mekanda yeni havalandırma kanalları ve kumandaları, yeni müzik sistemi ve renk seçenekleriyle sürmüş. Teknik açıdan bakıldığında kör nokta uyarı sistemi, sertliği ayarlanabilir direksiyon sistemi ve yokuş kalkış desteği dikkat çekiyor.




İç mekanda yeni nesil bir multimedya sistemi kullanılmış.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.