otohaber_logo
Haberler
M Performans Dopingi
BMW’nin standart modellerini daha sportif ve güçlü hale getirmek için hayata geçirdiği M Performance projesinin yeni iki üyeye kavuşurken, beyaz üzerine siyah teması sürüyor.
M Performans Dopingi

BMW'de performans M harfiyle eşanlamlı. Şimdiye kadar M versiyonlarıyla kendi logosu altında en yüksek performansı sunan BMW'de bu versiyonlar için istenen bedel de doğal olarak yüksekti. M ruhunu sahip oldukları otomobillere sonradan da olsa katmak isteyenler için BMW, bir süredir M Performance Aksesuarlarını sunuyor.

Markanın son dönemdeki en yeni modelleri arasındaki üçüncü nesil X5 ve 2 Serisi'nde sunulmaya başlanan M Performance Aksesuarları arasında karbon-fiber yan aynalar ve ön tampon altı spoyleri, marşpiyeler, özel tasarımlı alaşım jantlar ve iç mekanda alcantara kaplı özel direksiyon, koltuklar ve özel dekorlar gibi detayları kapsıyor. Görselliğin yanında motor işletim sistemi için de güncellemeleri kapsayan yeni seçeneklerle 220d'de 184 HP'lik güç 200 HP'ye ulaşırken, X5 xDrive35i 19 HP artışla 321 HP'ye ulaşıyor.


M Performance modellerinde yürüyen aksam daha dinamik.




Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.