otohaber_logo
Haberler
Mokka'da Beklenen Kombinasyon
Daha önce otomatik şanzıman seçeneğini sadece 1.7 lt’lik turbo dizel motorunda sunan Opel’in kompakt SUV sınıfındaki temsilcisi Mokka’nın, 1.4 litrelik turbo motoruna da otomatik şanzıman desteği geldi.
Mokka'da Beklenen Kombinasyon

Gelişmiş Opel Eye Ön Kamera Sistemi , Geliştirilmiş Sürüşe Duyarlı Ön Farlar ve ESP gibi güvenlik donanımlarını standart olarak sunan Mokka, Enjoy ve Cosmo donanım paketleriyle satılıyor. Türkiye'de üç motor seçeneğiyle satılan Mokka'nın 1.6 litre 115 HP'lik atmosferik, 1.4 litre 140 HP'lik turbo benzinli ve 1.7 litre 130 HP'lik turbo dizel motorları bulunuyor. Altı ileri otomatik şanzımanla kombine edilen 1.4 litrelik vergi avantajlı turbo benzinli motorun, fabrika verisi ortalama yakıt tüketimi 6.8 lt/ 100 km olarak belirtilmiş. Enjoy donanım paketli otomatik şanzımanlı 1.4 litre turbo Mokka'nın anahtar teslim fiyatı 63.444 TL iken, daha üst donanım olan Cosmo paketli Mokka'nın fiyatı 69.605 TL.


Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.