otohaber_logo
Haberler
CC'ye de Aile Makyajı
Türkiye pazarında dizel motor-otomatik şanzıman kombinasyonuyla cabrio otomobil keyfine ekonomik bir yorum olan Renault Megane CC, makyajlanarak ailenin diğer üyelerine uyum sağladı.
CC'ye de Aile Makyajı

Kompakt sınıfta katlanabilir sert tavan akımının öncü modelleri arasında yer alan Renault Megane CC, ikinci nesliyle belki bir satış harikası olmayabilir. Ancak Türkiye'ye 1.5 lt'lik dizel motorla ithal edilen CC'nin Türkiye'de akla en çok hitap eden modellerden biri olduğu da bir gerçek. Megane ailesinin en havalı üyesi olan CC, geçtiğimiz aylarda ailenin hatchback, coupe ve station versiyonlarını kapsayan makyaj sonrasında eski yüzünü taşımış olsa da, yaklaşık 3 aylık bir gecikmeyle karşımızda makyajlı CC duruyor.

Yenilenen ön tasarımda logonun kaput ve tamponla bütünleşmesi kadar yeni farlar da daha güçlü bir görünümü beraberinde getirirken, tampondaki LED gündüz farları da makyajın yeniliklerinden bir diğeri. Tasarım anlamında yeni jantlar ve küçük renk değişiklikleri dışında pek bir şey sunulmazken, teknik anlamda da motor ve yürüyen aksam cephesinden bir yenilik haberi çıkmıyor.

Renault'nun yeni nesil bilgi-eğlence sistemi R-Link de makyajla birlikte donanım seviyesine göre standart veya opsiyonel olarak sunuluyor. 2014'ün başında Avrupa'da satışa sunulacak olan makyajlı Megane CC'nin ilkbahar döneminde Türkiye'de olması bekleniyor.





İç mekanda kayda değer en önemli yenilik R-Link adındaki multimedya sistemi.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.