otohaber_logo
Haberler
Yeni XC90'ın İpuçları
Lüks SUV piyasasında üretilen en uzun soluklu modellerden biri olmaya başlayan Volvo XC90, 2015’te satışa sunulması beklenen yeni neslinin neye benzeyeceğini XC Coupe konseptiyle gösteriyor.
Yeni XC90'ın İpuçları

Geride bıraktığı 12 yıla rağmen, son olarak kendinden çok daha yeni modellerle birlikte girdiği çarpışma testinde en yüksek puanları alarak dikkat çeken Volvo XC90, özellikle Kuzey Amerika pazarında çok sevilen bir model. Heyecandan uzak ancak güvenilir yapısıyla tanınan olgun XC90'ın yeni nesli için Volvo'nun verdiği tarih 2015'ten öncesi değil. Ve İsveçli marka da, bu zamana kadar merakımızı ve heyecanımızı diri tutmak için karşımıza gelecekten ipuçları veren konseptler çıkartacak. XC Coupe konsepti de bunlardan biri.

Detroit Otomobil Fuarı'nda tanıtılacak olan konsept, 3 kapılı yapısı, stopları ve omuz çizgisiyle üretimden kalkan C30'un crossover halefi izlenimi verse de aslında bize yeni XC90'da nasıl karakter çizgileri sunulacağının tüyolarını veriyor.



Bu açıdan bakıldığında XC Coupe Concept'in C30 ve XC60'ın bir karışımı olduğunu söyleyebiliriz.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.