otohaber_logo
Haberler
Yeni Amiral Gemisi Hazır
Çinli ve uluslar arası basın mensupları karşısında Citroen’in yeni orta sınıf temsilcisi DS 5LS tanıtıldı.
Yeni Amiral Gemisi Hazır

Çin'in dünyadaki en büyük sedan otomobil pazarlarından biri olması Çinli gazetecilerin neden orda olduğunu açıklıyor. Mart 2014'te Çin pazarında satılmaya başlanacak olan Citroen DS 5LS, ardından uluslar arası pazarda da boy gösterecek. Üretim ise Çin Shenzhen fabrikasında yapılacak.

4700 mm uzunluğunda, 1840 mm genişliğinde ve 1500 mm yüksekliğindeki otomobil 1955 yılındaki ilk DS'in şıklığının modernize edilmiş hali gibi. 9 karoser rengi sunulan otomobilin krom ön panjur ve karoser detaylarıyla şıklığı arttırılmış.

Bu şıklık masaj fonksiyonlu ön koltuklar, 29 dereceye kadar sırtlık eğimli arka koltuklar, hava temizleme sistemi, Arkamys ve Denon imzalı ses sistemi, anahtarsız giriş ve çalıştırma, geri vites kamerası ve kör nokta uyarısı gibi sürüş destek sistemleriyle DS 5LS, şık tasarımla birlikte konforu da sağlıyor.
160 HP ve 200 HP'lik THP turbo benzinli üniteler ve 6 kademeli otomatik şanzıman seçeneği de sunulacaklar arasında.




Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.