otohaber_logo
Haberler
Yeni Sokak Faresi
Üçüncü nesil MINI John Cooper Works, 2014 yılında yollara çıkacak.
Yeni Sokak Faresi

MINI'nın performans temsilcisi John Cooper Works'ün yada kısaltılmış adıyla JCW'nin konsepti Detroit Otomobil Fuarı'nda (NAIAS) tanıtıldıktan sonra yollarda olacak. Yeni JCW'nin kırmızı beyaz renkteki şeritleriyle birlikte, büyük difüzörleri ve panjuruyla oldukça hırçın bir görünüm kazanan bu modelde marşpiyelerden egzoz susturucularına kadar her türlü detay çok iyi düşünülmüş. Ayrıca, aracın tavan spoyleri aerodinamik özelliklerini arttırmasının yanında görünümünü de zenginleştiriyor. Ayrıca çamurluk üzerinde JCW logosu da yine aracın egzozunda ve panjurunda da yer alıyor. Bu yeni modelde 18 inçlik jantlar yer alırken BMW modellerinden tanıdığımız 2.0 lt hacmindeki 225 HP gücündeki turbo beslemeli benzinli motor bulunuyor. 6 kademeli otomatik veya 6 ileri manuel şanzıman seçenekleri seri üretimle birlikte küçük performans otomobilinde farklı sürüş keyfi için görev yapacaklar.

Aracın frenleri, performansıyla başa çıkabilecek şekilde geliştirilirken kırmızı renkli kaliperleri de jantların içerisinde oldukça dikkat çekiyor. Tabi ki bu yeni modelin şasi özellikleri ve karoser yapısı, yüksek performansını karşılayacak şekilde tasarlanmış. Aracın krom kaplı egzozu çift çıkışıyla motor sesini tetiklerken otomobilin de görünümünü zenginleştiriyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.