otohaber_logo
Haberler
En Tutumlu Olmaya Geliyor!
“Dünyanın en ucuz otomobili” ünvanına sahip Tata Nano’nun, bu ünvanının yanına “en tutumlu otomobil”inde ekleneceğe benziyor.
En Tutumlu Olmaya Geliyor!

2014 yılının Şubat ayında dizel motorlu Tata Nano'lar ilk olarak Hindistan'daki Auto Expo fuarında tanıtılacak. Dizel motorunun yanında sedan ve yeni hatchback karoserlerinin de geleceği sızan bilgiler arasında. İlk olarak 624 cc'lik benzinli bir motorla üretilen Nano, bu motorla 38 HP güç üretiyordu. Yeni gelecek dizel motor 2 silindirli 800 cc'lik bir motor olacak ve 40-45 HP arasında bir güç üretecek. Yakıt tüketimi ise ortalama 2.5 lt ile 2.8 lt arasında değişeceği tahmin ediliyor. Büyük umutlarla üretimi başlanan Tata Nano'lar, beklenilen satışları gerçekleştirememişti. Benzinli motordan hem daha performanslı hem de daha ekonomik olacak olan bu motorun Tata Nano'nun satışlarını nasıl etkileyeceğini bekleyip göreceğiz.



Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.