otohaber_logo
Haberler
Geleneğe Captur da Uydu
Renault’un kompakt SUV pazarındaki iddialı modeli Captur, sonunda dizel otomatik seçeneğine kavuştu.
Geleneğe Captur da Uydu

Renault, Clio ve Clio Sport Tourer'da da dizel motor seçeneği geldikten uzun bir zaman sonra, EDC şanzımanla kombine edilmiş versiyonlarını tüketiciye sunmuştu. Aynı geleneği Captur'da da sürdüren Fransız marka, dizel Captur'ların satışa sunulmasından sonra, EDC şanzımanla kombine edilmişlileri satışa sundu.

Yüzde yüz kişiselleştirilebilme olanağı sunan Captur'da, 1.2 lt ( 120 HP ) ve 0.9 lt'lik ( 90 HP) 2 adet turbo benzinli ve 1.5 lt'lik ( 90 HP ) dizel motor seçenekleri sunuluyor. Sadece 1.2 lt'lik turbo benzinli motorunda sunulan EDC şanzıman seçeneği ise artık dizel motor seçeneğinde de tercih edilebilecek.

Renault Captur 1.5 dCi EDC, 0 -100 km/s hızlanmasını 13.5 saniyede tamamlıyorken, ortalama yakıt tüketimi fabrika verilerine göre 100 km 'de 3.9 lt olarak hesaplanmış. Touch donanım paketli Captur 1.5 dCi EDC'nin anahtar teslim fiyatı 59.700 TL iken Icon donanım paketini seçerseniz fiyat 63.700 TL'ye çıkıyor.

Captur'un en büyük rakibi olan Peugeot 2008'in Active donanım paketli dizel otomatik şanzıman kombinasyonlusunun fiyatı ise 62.700 TL.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.