otohaber_logo
Haberler
Yeni Audi TT’nin İç Mekanı Hazır
Dünyanın En Büyük Tüketici Elektroniği Fuarı (CES)’nda otomotiv dünyasını ilgilendiren gelişmeler de gün yüzüne çıkıyor.
Yeni Audi TT’nin İç Mekanı Hazır

Teknoloji hayatımızın her alanına girdiği gibi en fazla zaman ve para harcağımız otomobillerimize de sıkça uğraması artık alışageldiğimiz bir durum.Audi'de üçüncü nesil TT'de kullanacağı iç mekanı Las Vegas'ta gerçekleştirilen Tüketici Elektroniği Fuarı'nda sergiledi.

Dört halkalı markanın alışılagelmiş sade ve şık tasarımı kabinde kendini hissetiriyor. İlk göze çarpan yenilik ise tamamen dijital olan 12.3 inçlik TFT gösterge tablosu. Bu yeni gösterge tablosundan sürücü araç kullanırken gerekli olabilecek tüm bilgilere ulaşabiliyor. "Klasik" ve "Eğlence" isimli iki farklı modun seçilebildiği bu dijital tablodan ayrıca 3 boyutlu olarak navigasyon desteği de sunulacağı bilgiler arasında . Akıllı telefonlarlada entegrasoyunun mümkün olabileceği ekrandan, telefonun menülerinede ulaşabilmeniz münkün olabilecek. Dijital gösterde tablosu haricinde klima kontrollerinin ve koltuk ısıtma ayarlarını da havalandırma kanallarından dijital olarak ayarlanması mümkün olabilecek.

Audi TT'nin bu yeni iç mekanı göze her ne kadar hoş gelse de alışması biraz zaman alacağa benziyor. Aracın dış tasarımıyla ilgili herhangi bir bilgi henüz gün yüzüne çıkmadı fakat Yeni Audi TT'nin 2014 yılının sonlarına doğru tanıtılması planlanıyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.